LindEducation - För både kropp och själ
Utbildning

LindEducation började som ett företag vars främsta uppgift var att hålla instruktörsutbildningar med  personlig känsla och kvalitet. Efter våra utbildningar så kan du känna dig trygg i att du kan hålla klasser och att vi är tillgängliga för att svara på frågor.

Afro Afro är en rytmisk dansklass utformad med inspiration hämtad främst från västafrika men även med en del andra inslag. Grundtanken är enkelhet, att få fram pulshöjande rörelseglädje på ett sådant sätt som gör att koreografin är lätt att följa. Under dagen går vi igenom grundsteg, utlärningspedagogik och passuppbyggnad så att du lämnar kursen med kunskap som gör att du kan skapa dina egna klasser med trygghet. 
Våra utbildare är Anna Lennartsdotter Lindbom och Madeleine Lindmark, båda gruppträningsinstruktörer som sedan i början av 2000-talet har avverkat många timmar gruppträning med välbesökta klasser, varav en stor del varit afro.
Lär dig steg, passupplägg och pedagogik för att skapa egna klasser. Under klassen så är utlärningen i fokus, en välplanerad koreografi med tillhörande pedagogik skapar förutsättningar för att så många som möjligt ska kunna delta och känna att de kan följa med i stegen.


Tribalyoga en yogaform utvecklad Anna Lennartsdotter Lindbom i samarbete med Madeleine Lindmark för att ge en upplevelse av att "dansa" yoga. En av anledningarna till att yoga kan upplevas som en svår utmaning är att den kan kännas långsam och statiskt. Vi stannar aldrig i en enskild asana när vi utövar Tribalyoga. Rörelserna går i  varandra i ett konstant flöde, det ger ökad värme och kräver mindre tålamod. Tribalyoga är tänkt att passa de allra flesta människor och ge större rörlighet och ökad styrka.
En förhoppning jag har är att du som har avstått yoga av olika skäl, nu hittar en yogaform som passar dig.

Core Awareness är en utbildning som syftar till att öka förståelsen för hur vår bål fungerar och varför coreträning ibland ger ökad smärta i stället för lindring.
Genom att få djupare förståelse för muskulaturens och ryggradens anatomi och funktion kan vi få fler tränande att leva med mindre smärta och större styrka. Den ger oss verktyg att kunna hjälpa fler människor med ryggbesvär, separerade magmuskler eller spända nackar. Den här kunskapen ger oss också förståelse för den funktionella anatomin och hur vi kan träna bålen på ett sätt som stärker den inför alla utmaningar i vardagen.
Utbildningen har utvecklats i samarbete med Fia Rolke, 3D-tränare och grundare av ByFia.

Pilates är en träningsform som har utvecklat mig och många andra enormt mycket, både genom att träna själv och att instruera. Den verkar skadeförebyggande och ger ett verkligt välmående. Det är fysiskt krävande att träna Pilates och kräver din fulla uppmärksamhet. Pilates ger en stark, disciplinerad och välbalanserad kropp samt ökad förståelse för densamma!

Utbildningarna hålls på förfrågan om inga datum är satta och och kan skräddarsys efter era behov.
Maila för att anmäla intresse till anna@lindeducation.net