LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Back on track!

Så äntligen fungerar det igen. Jag har under lång tid haft problem med min blogg och hemsida och nu äntligen så kan jag logga in och skriva igen. Så glad är jag!

Höstruschen är i full gång och min vana trogen så planerar jag redan nu in vårterminens aktiviteter. Klienter och föreläsningar ska bokas in, liksom eventuella utbildningar jag vill kasta mig över. Den här terminen har jag valt att ta det lugnt med bara en utbildning i december.

Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.

Det är snart två veckor sedan jag kom hem från Phoenix och stod i den här salen. Jetlagen har äntligen lagt sig efter en första mardrömsvecka rent sömnmässigt. Dessa två veckor har varit intensiva och växlingarna av miljö och sysselsättning har gjort att jag inte riktigt har hunnit landa i vad det är jag har upplevt förrän nu. Det är fortfarande stort och märkligt, men kroppen är en mäktig skapelse som vi aldrig kan förstå fullt ut.

Förstör vi mer än vi hjälper?

Människor generellt är lösningsorienterade, vi vill alltid skapa sådant som ger bättre förutsättningar och förenklar vår vardag. Frågan är om inte många av dessa "hjälpmedel" i stället skapar sämre förutsättningar i våra kroppar?

Du behöver en Flash Player för att kunna se detta

Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!

Efter snart två år av utbildningar inom 3D-Funktion så stod jag förra veckan inför de slutgiltiga proven. Som jag sett fram emot de här dagarna, jag har längtat men samtidigt fasat för dessa tentor. Min vilja att klara det har varit otroligt stor och nu när det äntligen låg framför mig så höjdes pulsen rejält. 
Det var i särklass det svåraste provet jag någonsin har gjort, inget annat test har utmanat mina hjärnceller så mycket eller fått mig att tvivla på min egen kompetens så mycket.

Ibland är ett namn viktigare än annars

Varje steg framåt är en framgång. De första stegen är tagna i och med att diagnosen ställts och remisser gått iväg så att Elias kan få sin riktiga identitet till slut. Det är på resan som man lär sig så otroligt mycket, det faktum att man idag kan byta till ett "typiskt" mansnamn trots ett kvinnligt personnummer är ett stort framsteg för sveriges transexuella. Elias har nu lämnat sitt tidigare namn bakom sig och heter numer Elias Michael även på pappret, yey!

Konceptträning?

Under de senaste dagarna har jag fått en del frågor kring 3D-träning, både när det gäller vad det är och när det gäller att få tips på övningar. Därför tänkte jag att jag skulle försöka få ner lite av mina tankar kring 3D, det finns säkert fler som har funderingar.

"3D-träning handlar om vad du vill och vad du behöver. Vi arbetar på det du behöver för att kunna göra det du vill"

Så här tänker jag kring kost, hur tänker du?

Just nu verkar det vara rätt lugnt i mina flöden på facebook och instagram med dieter och det känns så himla bra! Vissa perioder har det regnat inlägg och 5:2, LCHF och stenålderskost och jag tycker det är så himla trist!
För mig finns det egentligen bara ett sätt att se på mat och det är att den är till för att säkra vår överlevnad. När vår reptilhjärna skapades så fick vi egenskaper som sug efter sött och fett då det är svårt att få tag i naturen och vi behöver vitaminer och andra näringsämnen som finns i råvaror med fett och kolhydrater i.

Att utvecklas är allt - resan är inte över än!

Ibland känns det som att tiden går så himla fort och samtidigt så hinner det hända så mycket på så kort tid. Jag gick igenom gamla bilder för att försöka få lite ordning på hur många utbildningar jag har gått och hur den här fantastiska berg-och-dalbane-resan med 3D började och var jag befinner mig nu i min utveckling.


Det började med modul 1 i februari 2015. Jag slogs över ända och blev helt överumplad av denna tankeprocess och förstod direkt att det här skulle komma att förändra hela mitt sätt att träna människor.

Så tacksam och så lycklig!

Jag är så otroligt tacksam och lycklig! För andra året i rad har jag blivit nominerad till Guldhjärtat i kategorin årets PT. Det betyder att det finns människor där ute som har tagit sig tid och engagemang att formulera en motivering till varför de anser att jag bör vinna.
Det är stort. Mycket större än en vinst i sig.
De flesta av oss tränare arbetar med detta för att vi verkligen vill det, det är en bransch som kräver engagemang och intresse för att lyckas.

Nu är det verkligt och häftigt påtagligt!

Så har den nu kommit. Känslan av att det är på riktigt, det där pirret i magen som visar att någonting stort är på väg att hända. Lite nervöst, men med förväntan, den riktiga resan har börjat och vi kan börja nedräkningen mot målet.
För er som inte har följt med mig tidigare så kan jag berätta att jag har en son som är transexuell, naturen har spelat honom ett spratt och gett honom en kvinnokropp vilket inte är riktigt schysst men oerhört lärorikt.
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av