LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Åsikter är viktiga!

Ibland är livet bättre än annars och ibland händer saker som sätter guldkant på tillvaron. Om jag skulle önska någonting i mitt jobb som jag skulle vilja göra lite bättre, så är det det här med feedback. Jag vill ha konstruktiv kritik och naturligtvis tar jag väldigt gärna emot positiva omdömen också:-). För att utvecklas men också för att veta att man är på rätt spår är deltagare och kunders åsikter otroligt viktiga. Det handlar då om feedback som man kan ta till sig och lära sig av, inte att deltagare kan förändra den jag är. Mina pass ser ut som de gör och jag gillar den musik jag gillar, men det betyder inte att jag inte kan utvecklas vidare. Varje kund lär mig någonting nytt så dela med dig! Jag tror det är få instruktörer som inte vill få dessa små guldkorn:-)
Jag blev nyligen omnämnd i riktigt positiv bemärkelse i en träningsblogg, så jag måste passa på att tacka Martin för att han visade mig det! Annars hade jag troligen aldrig fått veta det.
Ha en fantastisk vecka och kom ihåg att tycka till! 

0 kommentarer på Åsikter är viktiga!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av