LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Onsdag redan?

Ja, det är faktiskt onsdag idag. Två dagar av den här veckan är avslutade och den tredje precis påbörjad. Jag har så här långt haft en bra vecka. Måndagar är jag alltid ledig för att umgås med mina barn och då fick jag också lunchsällskap av en vän jag inte träffat på över 10 år. Det var som om det var igår. Jättekul! Körde som vanligt pilates på kvällen i härliga västertorp, en fullknökad klass med sköna deltagare. Igår var min mest intensiva dag i veckan, först Senior och Powerbaby i sundbyberg, Pilates och massage på Frescati, hem och äta middag, tillbaks till Frescati för att köra pt och TribalYoga.  Man kan lugnt säga att dagen går fort i alla fall:-). 
Seniorerna i Sundbyberg gav mig en riktig energiboost, jag fick så mycket beröm att jag nästan rodnade:-). Så himla roligt!
Så långt har alltså veckan gått bra, över förväntan i många fall. Även TribalYogan fick en uppsjö uppmuntrande ord. Den ligger mig så varmt om hjärtat, vilket kanske inte är så konstigt, det gör mig extra glad när deltagare gillar den. 
Så nu är det dags att attackera resten av veckan med nya krafter (dock hämmad av viss träningsvärk) och stöta på nya fantastiska upplevelser!
Vi kanske ses där ute?
//Anna

0 kommentarer på Onsdag redan?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av