LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

TribalYoga

Ibland händer det saker här i livet som gör en lite extra glad. Igår var en sådan dag. Jag brinner ju för TribalYoga och vill att alla andra ska se och känna det också! Det är en fantastiskt härlig träningsform, jag har ökat min styrka och rörlighet betydligt sedan jag började med den. Jag älskar i och för sig yoga överlag, det är en stor del av mitt liv, men TribalYoga ligger mig lite närmare hjärtat då den är min egen skapelse. Jag har sett idén födas och utvecklas, som ett litet barn växer upp och blomstrar! Nå, för att komma till saken så hittades en notis i Amelia Träning & pepp under gårdagen  om just TribalYoga.  Superkul! Så jag fortsätter brinna för det, fortsätter träna och njuta. Och förhoppningsvis så ses vi på någon klass! Bara kom!


0 kommentarer på TribalYoga:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av