LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

TribalYoga och vikarie på andra anläggningar

Veckan som gått var en mycket intressant vecka. Den gick fort och det hände mycket. TribalYoga och LindEducation var omnämnt i Amelia Träning & pepp vilket gjorde att jag fick en hel del frågor om TribalYoga.  För att kasta lite ljussken över det så kommer jag hålla två extra klasser i Västertorps sim- och idrottshall för folk som arbetar i branschen. Arbetar du med träning eller bloggar om hälsa och jag råkat missa dig får du gärna höra av dig så bokar jag in dig i mån av plats!

Den veckan som kommer är också inspirerande, utöver mina fasta klasser kommer jag att vikariera på WorldClass med lite yoga. Måndag 19.05 Nybroplan och onsdag 11.30 Sundbyberg. Så tränar du på World Class och vill testa att yoga för mig är du hjärtligt välkommen! Hoppas vi av en eller annan orsak möts denna vecka, om inte personligen så genom mail eller andra vägar! Veckan är yogisk, så Namaste!0 kommentarer på TribalYoga och vikarie på andra anläggningar:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av