LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Positivt är bättre än negativt!

Inatt har jag legat och funderat, jag vet att det är bättre att sova, men just i natt har mycket rört sig i mitt huvud. Jag tänker på det här med träning, mat, uppfostran, föräldraskap, arbeten och allt annat vi har runt oss. Sista veckan har jag blivit överöst med negativa röster i media och andra forum. Det är mycket tyck-och-tänk-utan-att-ta-hänsyn-till-individen-prat. Många försåsigpåare som talar om hur just du ska sköta din hälsa, dina barn och ditt arbete. Många som pratar efter egen personligt erfarenhet som en absolut sanning utan saklig grund och fakta. Det gör mig ont! Det skapar dåligt samvete och känsla av att inte räcka till! Varför ges inte råd med omtanke i stället för att försöka bevisa att man har rätt? Varför har det blivit så viktigt att tala om för andra hur de ska bete sig? Låt andra göra sina val efter deras situation, gör saker i lagom doser i stället för att gå till överdrift och var uppmuntrande om någon lyckas i stället för att säga att de borde ha lyckats på ett annat sätt! 
Alla har olika livssituationer och familjestrukturer, vi måste någonstans få det att fungera inom de ramar vi har. Så vadå om jag råkar ge mina barn en pizza någon gång ibland? Så vadå om jag tränar mer än vad någon tycker är lämpligt? Så vadå om jag säger upp mig eller börjar nytt jobb på eget initiativ? Jag kanske väljer att gå upp eller ner i vikt med en metod du inte gillar, eller så struntar jag i vikten över huvud taget? Blir du själv skadad av det någon gör ska du såklart säga till, men annars tycker jag att vi slår ett slag för att människor som är lyckliga ska få vara det utan påhopp! Ok?
Nu ska jag ta mig ett äpple, slappa på sängen , kolla på tv och mysa med mina barn. Slappt? Javisst, men det passar mig just nu, just här:-)

1 kommentar på Positivt är bättre än negativt!:

Kommentarer RSS
Faddermamma on den 17 februari 2012 10:14
Tyvärr, i vår Herres hage finns en mängd små påvar som vet bäst, kan bäst osv. i själva verket är det osäkra individer som ropar på hjälp! Var det själv, gör en god gärning om dagen, möt andra som du vill bli bemött osv. mer kan du inte göra. Och du! vi älskar dej och hela din familj!! 3-vlig helg Faddermor+fadderfar
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av