LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Mycket att göra utan att egentligen göra någonting

Idag är en sådan där dag när jag har massor att göra men inte kan göra så mycket. Vi målar om skåpluckor och väntetid är större delen av sysslan. Först när allt är klart kan vi fortsätta med det vi ska. Flyttkartonger fyller hallen och inte kan vi börja packa förrän ett rum är fritt. Ett sjukt och ett friskt barn här hemma gör att underhållningsnivån är varierande och rätt tidskrävande. Jag är en listornas människa, jag skriver ner vad jag ska göra och just nu är den listan väldigt lång...utan att jag kan börja med det som ska göras...irriterande!
Så jag ser fram emot att gå hemifrån för att hålla en klass pilates i Västertorpshallen och en yoga på World Class Nybroplan. Ett bra avbrott från den här konstanta väntan. Snart så, snart kan jag börja med det som verkligen syns! I morgon kanske?


0 kommentarer på Mycket att göra utan att egentligen göra någonting:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av