LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Klapp på axeln till på er alla!

Vi är otroligt bra på att ge oss själva och andra dåligt samvete för allt möjligt. När vi berättar att de har haft sina barn hemma i två och ett halvt år innan de börjar förskolan och att de sen inte behöver gå mer än 9-15 ett par dagar i veckan är väl det alldeles utmärkt, men de som måste jobba heltid och lämna sina barn långa dagar fem dagar i veckan för att ha råd med sina omkostnader kan det stinga till i hjärtat på den bästa förälder. När vi berättar att vi tränat 5 ggr på en vecka och minsann inte har varit i närheten av onyttigheter känner varje annan individ som försöker få livet att gå ihop i största allmänhet ett stort misslyckande. Oavsett vad det gäller så är de flesta av oss benägna att med stolthet berätta vad vi gjort när vi är "bra" i samhällets ögon. Kanske vi kan ge varandra en klapp på axeln och se till vad andra gör bra? Den som arbetar heltid kanske gör det för att umgås helhjärtat och lustfyllt med sin familj på helgen? Den som inte tränar kanske är grym på att stötta sina barn med läxläsning? Den som inte äter enligt konstens alla regler är kanske den mest tålmodiga och fantastiska vännen och arbetskamraten? Se din omgivning. Var stolt över dig själv, men försök att inte strö salt i andras sår. Nu till våren har du kanske en granne med gröna fingrar och du själv är en katastrof? Ta då hjälp i stället eller njut av grannens grönska hellre än att känna dig misslyckad för att du inte hinner eller klarar av växter. Ta bort dåligt samvete! Se till det positiva i stället! Du är fantastisk på det du gör och andra är fantastiska på helt andra områden, så njut av livet och varje bra sak du ser och upplever!

0 kommentarer på Klapp på axeln till på er alla!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av