LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Inspirerad!

Så här är det. En del människor inspirerar mig mer än andra och en del, ofta samma, imponerar stort. Jag gillar det! Jag har jobbat som personlig tränare i många år och genom dessa år dyker det med jämna mellanrum upp något guldkorn som glimrar lite extra. Det kan handla om en människa som kämpar mot alla odds. Eller en människa som kämpar för sina mål med kraft och bestämdhet. Det kan handla om någon som kommer tillbaks efter olycka eller sjukdom. 
Det är alltid en person som gör att jag lyfter på ögonbrynen och undrar hur tusan de orkar, för jag vet hur otroligt mycket som krävs. Det är en sak att träna med mig, men att träffa mig 1gång i veckan eller mindre kan inte få någon i riktigt bra form om de inte lägger ner en massa energi på egen träning och eget ansvar för att kosten sköts. 
Så jag vill tacka för att jag fick en sån upplevelse igår (ja C, det är dig jag pratar om:-)), det är det som gör mitt arbete fantastiskt! Det är den här känslan jag vill förmedla till varje individ! Alla som vill uppleva detta fantastiska bör se till att hitta ett mål, oavsett hur litet, och se till att lyckas med att nå det målet! Inte för stora och inte för långt fram, tvåveckorsplaner fungerar bra. Då kommer glädjen i att lyckas i stället och nya mål kan sättas upp hela tiden.
Bring it on!

0 kommentarer på Inspirerad!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av