LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Melodifestivalen

Melodifestivalen är ett årligt och roligt event som skapar många samtal runt om i Sverige. Man kan tycka vad man vill om bidragen, men åsikter om kläder, artister, låtarna, ljudet, scenografin, programledarna, upplägget och allt annat runt omkring är någonting vi gillar att förfasas över och tycka till om.
I år har jag känt att det var ett ganska risigt med roligt startfält. Sen som alltid så är det några låtar som växer på en efter ett par lyssningar och alltid några som är bra men känns som om de landat i fel forum. Jag har också känt mig lätt beklämd över de hårda ord Ranelid har fått ta emot. Utan att känna honom så tror jag inte att han hade ställt upp om han inte trodde på sin insats. Han må vara brunbränd och man kan tycka att bidraget är uselt, men när det går till regelrätt mobbing och personangrepp vill i alla fall inte jag sluta upp bakom. I ärlighetens namn så fanns det rätt många bidrag jag tyckte var sämre:-).
Några små guldkorn har jag plockat upp, jag gilla Loreen, David Lindgren, Ulrik Munther och Lisa Miskovsky i alla fall. Några andra också men jag är så dålig på namn så jag säger inte vilka här:-)
Jag hoppas hur som helst att ni som tittar på lördag gör det och njuter av både bra och mindre bra bidrag. Ha gärna åsikter men låt de allra elakaste stanna utanför sociala medier, artister är också människor med känslor:-)
Nu så ska jag börja min dag! Hoppas er och min egen blir precis så bra som vi förtjänar:-)

0 kommentarer på Melodifestivalen:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av