LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Dålig på att vänta...

Jag hade önskat att våren tog lite längre och snabbare steg nu, har faktiskt en helt sjuk längtan efter solen. Efter gårdagens snålblåst tror jag att fler än jag fick ont i nacken, vi som positivt packat ner vinterkläder till fördel för de lite tunnare jackorna:-). Det sägs ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, men ibland undrar jag, det kan ta väldigt lång tid för vissa saker. Som det här med kontraktet. Varje dag utan underskrift känns som en hel evighet, även om vi med stor sannolikhet kommer få kontraktet så är väntan besvärlig. Jag är nog den otåliga sorten. Vill packa nu! Våren ska komma nu! Vi ska helst ha flyttat igår och jag vill knäppa med fingrarna så att allt jag väntar på ska vara avklarat. Andra saker har jag inga problem alls med när det kommer till tålamod. Yoga och meditation kan man inte skynda sig igenom direkt:-), men det är så fantastiskt härligt så där vill jag helst stanna lite längre i stället. 
Hur som helst skulle det bli varmt i helgen och jag hoppas på att få njuta av lite vårfeeling, vilket jag naturligtvis önskar att ni får också:-)
Ha en helt fantastiskt magisk helg!

0 kommentarer på Dålig på att vänta...:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av