LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Solen får visa vägen in i nästa vecka

Varje dag har någonting nytt att bjuda. Den här söndagen avslutar inte bara veckan utan inleder också nästa. Idag ska jag träffa ett par pt-kunder och därefter köra core och yoga, en ganska vanlig söndag för mig med andra ord. Under veckan som kommer ser onsdagen annorlunda ut då jag ska ha sista introklassen i TribalYoga och vicka på en Zumba på kvällen.  Jag låter nu dagen börja nästa vecka och inleda den med fantastiskt väder, härliga kunder och en underbar familj. Jag har som plan att njuta av varje sekund (när inte träningsvärken äter upp mig) och låta alla intryck tas in och tas upp av kropp och själ.
Häng med mig denna vecka, kanske vi ses någonstans?

0 kommentarer på Solen får visa vägen in i nästa vecka:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av