LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Ung död är så tragiskt

Det var inte länge sedan jag sa farväl till en gammal vän. Idag fick jag veta att en annan fin människa lämnat den här jorden. En stor tragedi, extra mycket när det är en ung människa som lämnar oss. Jag hann inte träffa honom många gånger för att han bodde i Norge, men i slutet förra sommaren var han här och hälsade på och det är på det viset jag vill minnas honom. Han var en av min mans allra närmaste vänner och bestman när vi gifte oss och sorgen är naturligtvis stor. Önskar att han hade fått ta en större del av våra liv och att vi hade kunnat se fram emot många fina stunder tillsammans. Nu kan man ju inte välja så det enda jag kan göra är att önska honom lugn och ro där han befinner sig just nu. Att allt som finns runt om hon om är vackert, inte alltför stillsamt, det hade han nog inte velat. Där ska finnas konst, natur, djur och skön musik så kommer han trivas bra. Jag säger bara R.I.P Yamman!


2 kommentarer på Ung död är så tragiskt:

Kommentarer RSS
Mia on den 17 mars 2012 22:26
Usch! Sådant är alltid hemskt. Som tur var har jag nästan sluppit undan men en vän dog i cancer när vi var i tonåren och det är tungt. Mina föräldrar fick se ett barn dö men då var jag bara en liten bebis så det minns inte jag. Måste vara det värsta man kan vara med om. Försök alltid få ut det mesta av möten med människor för man vet faktiskt aldrig om man får se dem igen. Kram Mia
Svara på kommentar


Zuzanne on den 18 mars 2012 18:53
Ja fy Anna vilken tragik att vi förlorat en så fantastisk person som Yamman var. Minns när han var liten och sa att jag var hans andra mamma. Hans vackra bruna ögon och smittande skratt. Han var unik och att förlora honom är hårt. Nu är han på den vackraste plats som finns och du kan tro att hans konst kommer att förgylla många själar i himmelen. Han var så fin på ert bröllop och dvd:n där han står vid er framme vid altaret har och kommer att tittas på otal gånger och då får jag minnas honom från speciellt just den dagen då det var sista gången jag träffade honom bortsett från här på FB. Han är nu lycklig i sin himmel vår Yamman. Kram till er och mina älskade barnbarn.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av