LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Sorg kan berika livet

Att sakna någon känns stark och jobbigt. Att inse att man aldrig får krama dem eller prata med dem igen blir så oerhört definitivt. Sista halvåret har vi haft tre fina människor under 40 år som har gått bort. Alldeles för ungt, alldeles för onödigt! Oförklarligt är det i allra högsta grad. Jag funderar över hur jag ska kunna använda mig av dessa känslor och upplevelser, de händer ju och jag tänker att det kanske är vettigt att lära av det. Ingen av dessa personer hade velat att vi sörjer i oändlighet, snarare att vi ska uppskatta det vi har och ta hand om varandra. Varje individ är unik och varje sekund vi ses påverkar vi varandra på ett eller annat vis. Se om det är någon du inte hört av på länge eller om det finns något fånigt smågroll som gjort att ni är sura på varandra. Skulle det kännas viktigt om personen skulle gå bort? Är de små oenigheterna värda det? 
Det finns många olika anledningar att fundera på hur vi värderar varandra och därför kan vi nu ta en extra funderare kring det.
Jag tänker ta med mig fina tankar och kärlek i yogan idag, om klassen uppfattas annorlunda vet jag inte, men jag kommer att känna mig annorlunda.
Kärlek och respekt<3

0 kommentarer på Sorg kan berika livet:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av