LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Nedräkning!!

Idag känns som en helt vanlig dag, vilket det naturligtvis är också. Lite tröttare än vanligt, känns att det är pollen i luften och vårsol i vinden. Såg att det skulle bli 0-5 grader på söndag och tänker att det är nog vinterns sista kippande försök att hålla greppet. Och precis som vintern så håller lägenheten ett sista grepp om mig och den tid jag inte har, om bara några dagar så är det dags för flytt! Ska bli så skönt när det är över. Pedant som jag är så uppskattar jag inte riktigt att ha dammigt och rörigt runt omkring mig. Dessutom så är planeringen inte alltid som den ska vilket jag verkligen inte tycker om. Men....endast ett par dagar kvar, sen är det klart! Så hej på våren, hej på nytt boende och hej på er alla!!


0 kommentarer på Nedräkning!!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av