LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Flytt avklarad!

Så är då flytten avklarad med allt vad det innebär. Rörigt och lite skitigt innan allt är på plats. Längtar tills jag kan få rent överallt och känna hur det doftar såpa i hela lägenheten. Internet är snart inkopplat, just nu får jag köra genom min iPhone (tack för teknikens under!) och kan ändå fixa med hemsida och svara på mail. Min förhoppning är att allt är under kontroll under nästa vecka igen.
Hur som helst så har lugnet lagt sig igen och vi känner oss hyfsat hemma. Det har tagit en del på krafterna och då pollen kommer med sitt härliga överflöd blir jag lite tröttare ändå och rätt täppt i näsan. Nässprayen är min allra bästa vän just nu:-)
Nästa vecka är även den lite påverkad schemamässigt så mitt pass på måndag är inställt liksom mina klasser på söndag. Men därefter ska det vara som sig bör igen. Jag har dock haft turen att träffa en hel drös med helt fantastiska kunder när jag nu inte har haft så många klasser den här veckan. Underbart! Blir inspirerad och får ny kraft efter att ha träffat dessa härligt sprudlande och taggade personer! Tack för att ni finns och berikar mitt liv!

0 kommentarer på Flytt avklarad!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av