LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Leende skapar kraft!

Förra veckan var lite väl ombytlig för min smak när det gäller vädret, men om man ser på det i efterhand och utifrån så är det ju ganska kul. April driver med oss och avslutar med att fyra av ett stort leende. Kan man annat än vara glad? 
Jag tror på att se det positiva i allt, inte lätt alla gånger och det finns säkerligen ett par stycken som tycker det är enerverande, men jag gillar det. Hänga läpp och sura är inte riktigt min grej. När jag var liten så läste jag böcker om Pollyanna som lekte vara-glad-leken. Vet ni inte vad det är så är det dags att läsa igen. De inspirerade mig massor vid den tiden och jag tror att ett par bitar av det hänger sig kvar i mitt inre. Ett leende ger ett leende tillbaka. Ett fint och omtänksamt ord skapar välmående hos någon annan. Att ge istället för att ta blir i slutänden en påfyllning av energi. Jag tänker fortsätta att vara den jag är och om det innebär att någon retar upp sig på att jag är positiv så får det vara så. Mina mindre vackra stunder försöker jag dela med så få som möjligt, de finns där men behöver absolut inte skyltas med inför öppna ridåer.
Så med de orden! Ha en alldeles fantastisk dag och hoppa inte över någon möjlighet till ett leende eller ett skratt!

0 kommentarer på Leende skapar kraft!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av