LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

sol och värme

Solen är här! Hoppas att den stannar länge. Jag har längtat massor, att slippa vinterkläder och annat som tar tid. Att slippa köra barnvagnar genom snömodd och frysa om kalla & blöta tår. Jag älskar vintern också, men nu på slutet var jag mer än lovligt less och ljustörstig:-). Så nu tänker jag njuta av årstiden, av mitt liv och allt runt omkring. Tänker insupa dofter och värme och bara vara i varje stund. Jag rekommenderar er att göra samma sak, se det ljusa och varma, låt det positiva leda dig framåt och se dina framgångar för just det de är!
Kram på er!

0 kommentarer på sol och värme:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av