LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Oh Yes

Nu är livet så där fantastiskt som det bara kan vara igen. Älskar doften av regn som torkar i solen på morgonen. Luften är ren och klar och jag kan riktigt känna att jag känner livet i mig som Madicken sa. Härligt!
Den här veckan har berikats med en extraklass Multi som jag hoppade in på i onsdags och den här dagen blev helt plötsligt 1 1/2 timme kortare vilket betyder mer tid med mina barn. Stort jippi på den!!
Jag har tagit nya tag och planerar inför framtiden, ingenting är klart ännu, men det verkar klart lovande. Mer än lovande och fantastiskt kul till och med. 
Mitt tips är att idag lyssna in exakt vad din kropp och din knopp efterfrågar och följa det så gott det går. Låt inte lite droppar från vår fantastiska himmel sänka ditt humör, andas i stället in den pollenfria luften och njut!
Vi ses där ute!
Bamsekramar!


0 kommentarer på Oh Yes:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av