LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Onödig energitjuv

Måla är inte lätt med små barn i närheten, möblerna blir inte riktigt så fina som jag tänkt mig. Men jag känner som så att so what? Vad gör det? Blir det lite spår i färgen så är det ju minnen av mina ungar, inte sant? Jag kunde ju valt en annan tid eller plats att måla? Eller om jag kände mig mindre kreativ och snål så kunde jag ju faktiskt köpt nya i den färg jag vill ha.Det där med tomaterna är klart lite tråkigare, plantan som tidigare var full och tyngd av många fina små gröna tomater som fick växa på sig i solen är nu helt tömd. Riktigt tråkigt faktiskt, men så låter jag huvudet slå en tankevurpa extra och inser att det finns tomater på Konsum också. Om än växthusuppvuxna och mindre näringsrika, men ändå.
Så här är det, jag får många gånger om dagen tänka efter en extra gång. Är det nödvändigt att blir upprörd? Har jag själv orsakat händelsen genom obetänksamhet? Troligen. Oftast. Så att bli arg är ingen idé, då skulle jag få nacka mig själv hundra gånger om dagen och då är det bättre att låta bli.
Så den här dagen och många med dem ska jag rekommendera att inte låta saker uppröra för mycket. Småsaker. Tänk efter? När blev du upprörd sist av någon verkligt viktig anledning? Och när blev du upprörd i onödan?
Ha en fantastisk skön och kreativ dag!

0 kommentarer på Onödig energitjuv:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av