LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Lyckan här och nu

Jag är så tacksam för det jag har i mitt liv! Jag har lyckan att ha så otroligt många fina människor i min närhet. Utöver mina ofrånkomliga släktingar så har jag fantastiskt fina vänner som finns där genom alla mina toppar och dalar. De  delar och stöttar med kloka ord och varma kramar vid behov. Jag har kunder som förgyller med skratt och ger så mycket energi till mig att jag kan leva många år framöver bara på det. Jag har klasser som jag älskar att hålla med deltagare som återkommer och ger kraft. Utöver det här så bor jag där jag vill bo, har planer i mitt liv som känns helt rätt och sist men inte minst så har jag lyckan att få vara frisk och uppleva allt detta!
Jag tänker att det är de små sakerna som gör det. Jag åker inte utomlands hela tiden, har knappt tid med behandlingar av kropp och själ, köper aldrig dyra saker och har sparsamma matvanor. Ändå. Om jag ville skulle jag kunna, men det skulle inte göra mitt liv ett enda dugg bättre. Jag har det jag vill och behöver. Tillskott som berikar är naturligtvis aldrig dåligt, men ingenting som måste till för att mitt liv ska vara toppen!
Tack alla underbara och fantastiska människor som finns i min närhet! (nåja, en del finns på avstånd också och jag har inte glömt er, pratar om känslomässig närhet)

0 kommentarer på Lyckan här och nu:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av