LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Inte som jag tänkt mig

Inte klarade jag mig inte, jag som aldrig blir sjuk. Nu känner jag mig som något som katten släpat in. Hostar och snorar och har dåligt tålamod vilket inte är riktigt likt mig. Pga det har jag varit tvungen att avboka både kunder och klasser vilket jag verkligen avskyr att göra, men å andra sidan skulle det se riktigt illa ut om jag sprang runt på gymmet och smittade folk.
Det är något som jag tänkt på förresten, hur ofta jag hör och ser att instruktörer jobbar fast de är sjuka. Jag vet, jag vet, det är den inkomst man har, men hälsan då? Inte bara sin egen utan också kundernas? Att köra klasser med en förkylning i kroppen är i allra högsta grad olämpligt. Då leker man med sin hälsa och det kan ge allvarliga konsekvenser. Jag kan villigt erkänna att jag tycker det är så vansinnigt kul att jobba och att jag i början av min"karriär" mer än gärna körde sjukdomar till trots. Nu har jag blivit äldre, inte förnuftigare, men kroppen orkar faktiskt inte hålla på så längre. Jag är inte gammal, men klart en bit från att vara 29...
Så, mitt råd alltså, håll eran hälsa högt. Värdera och respektera din kropp som ett tempel. Vila om det behövs. Varför? För att ni ska finnas kvar där ute och göra ett fantastiskt jobb! 
Nu ska jag återgå till soffläge och bara tycka lite grand synd om mig själv.

1 kommentar på Inte som jag tänkt mig:

Kommentarer RSS
Mia on den 7 juni 2012 07:09
Krya på dig! Tråkigt att vi inte kan köra ett pass idag men sånt är livet, ibland blir man tyvärr sjuk. Hoppas att det snabbt går över :) Kram
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av