LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Smått och gott en tisdags morgon

Förra veckan kan mest betecknas som regnig men ändå händelserik. Vi hade sjuka barn här hemma och tack och lov har jag en fantastisk man här hemma som stannade hemma så att jag kunde arbeta:-). Det är svårt att vänja sig vid nya öppettider på gymmet och hjärnan får slå en extra tankevurpa innan jag lyckas boka in kunder på rätt tider så att gymmet verkligen är öppet.
I lördags hade många varit där och snopet fått gå hem igen då de insåg att vi har lördagsstängt. När jag kom dit i söndags så insåg jag att jag inte var helt ensam om att ha missat att vi öppnar kl 15...Så är det nästan varje år. Första veckorna är fyllda av förvirring:-).
Snopet var det också för mina fina vänner som var ute och sprang i lördags och tänkte att jag skulle bjuda på lite kaffe på kvällen. Klockan var inte ens 21 och jag låg och sov. Skönt för mig men trist för dem. De fick komma och fika på söndagen i stället:-). I helgen hade jag också finfrämmande från Skottland. En barndomsvän var i Sverige på visit och jag hade den stora glädjen att få träffa henne igen. Det var verkligen fantastiskt kul och då hon arbetar som fotograf passade jag på att anlita henne för en photoshoot. Det var en ny och inte helt van upplevelse ska jag säga med vilda barn som sprang runt:-)
På facebook kan du passa  på att kika på några av hennes andra bilder genom att gå in på  http://www.facebook.com/JannicaHoneyPhotography
och om du inte har gillat LindEducation på facebook så kan du göra det här http://www.facebook.com/LindEducation
På min sida där delar jag med mig av träningsråd och annat som kan vara av intresse och har med hälsa att göra.
Ha en fantastisk dag!

0 kommentarer på Smått och gott en tisdags morgon:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av