LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Bootcamp

Jag gillar ju att träna, det har nog alla förstått. Jag tycker om många olika sorters träning, har inte fastnat i ett fack. En av de roligaste utbildningarna jag gått var att bli instruktör i Bootcamp. Den helgen var helt makalös! Det var i november för ett antal år sedan som jag gick den. Modet var korta tröjor och låga byxor. Det tillsammans med den första snön gjorde helgen än mer intressant:-). Situps i backar med snö mot ryggen, helt fantastiskt! Parträning och samarbetsövningar. Möten med grymma människor som kom från olika bakgrunder. Sista dagarna har jag funderat över det där, nu är det ju helt fantastiskt härligt med det här regnet, det skapar lerpölar man kan kräla i. Att bli ordentligt trött och blöt och sen ta sig ett ordentligt bad, kanske en bastu, och sen känna hur fri kroppen känns.
Skulle ni haka på om jag bokar in några datum under sommaren? Regn eller inte? 


4 kommentarer på Bootcamp:

Kommentarer RSS
Mia on den 25 juni 2012 10:29
Låter grymt kul, dock känner jag inte att jag har semester om jag är hemma så jag kommer inte vara i stan under sommaren. Annars hade jag definitivt hakat på :)
Svara på kommentar
 
Anna on den 26 juni 2012 15:42
Om det blir av så kanske datumen passar dig i alla fall om vi har tur:-). Vet att du gillar att pressa gränserna!


Clara on den 26 juni 2012 12:29
Jag skulle : )
Svara på kommentar
 
Anonym on den 26 juni 2012 15:43
Hade ju varit grymt kul! Du lär få vidare info om det blir av:-)

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av