LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Fredag den 13:e

Av alla dagar på året så är fredag den 13:e min favorit. Speciellt när den infaller i Juli. För fem år sedan exakt den här dagen i juli så gifte jag mig med min man. Det var lugnt och skönt, morgonen började gråmulet och gummistövlarna åkte på för att gå ut i skogen och plocka blommor till brudbuketten. Håret och kroppen fick sig en ordentlig rengöring i regntunnan och frukost intogs på altanen på landet. De närmaste och käraste var på plats, det var litet och personligt. När vi står där längst fram i kyrkan så spricker himlen upp och det blir strålande solsken som värmer ända in i själen.
Det här är minnen jag alltid kommer att ta med mig och idag kommer jag att njuta lite extra av den stunden. Med andra ord är det jobbfritt idag:-)
Kram på er alla!


0 kommentarer på Fredag den 13:e:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av