LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Jag är så glad över mitt liv!

Nu ska jag låta så där fånigt lycklig och tacksam över mitt liv igen. Jag vet, det kan reta somliga, men jag kan inte låta bli.
Mitt liv är verkligen precis där jag vill ha det. Jag är lycklig och nöjd med det jag har. Idag fick jag bekräftat återigen att många är beroende av andra för att vara lyckliga i sin situation och insåg då att jag verkligen bara behöver min familj. Det som är runt om, dvs fantastiska vänner, kunder och deltagare, ger mitt liv den där extra lilla guldkanten men jag är inte beroende av dem för att må bra.
Att trivas i mitt eget lilla bo utan att konstant ha gäster, att trivas här och inte ha ett behov av att hitta på någonting varenda sekund. Det är att leva. Jag sitter naturligtvis inte hemma hela tiden, men jag kan välja det och ändå gilla min dag. Att gå utbildningar och möta människor som berikar min själ är naturligtvis kul, men jag skulle klara mig utan det.
Jag har inga skulder, inga lån, inga stora krav och en helt enormt stor mängd kärlek!!
Tack så mycket ni som finns där ute, som väljer att ha mig i sitt liv och som jag väljer att dela det med!
Kärlek till er alla!


0 kommentarer på Jag är så glad över mitt liv!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av