LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Fler aspekter av semestern

Den här natten bjöd på stora vattenmängder, inte så mycket åska som jag hade hoppats, men det kanske är tur. Strömmen gick precis som förvarnat, men det var inte någon större fara då det var mitt i natten. Vi vaknade tidigt, inte för att vi egentligen var utsövda, men barnen bestämde att de ville ha frukost.
Nu är det packning som gäller innan vi städar ur huset för att åka vidare till Östra Bjurvik och hälsa på fina vänner ett par dagar innan vi tar sikte på Stockholm igen.
Även om jag älskar att ha semester så saknar jag mina vardagsrutiner. Jag gillar att gå till jobbet och fixa lunchen i mitt fina, nyrenoverade kök. Jag älskar att dricka kaffe på min soliga, härliga balkong och jag njuter av att kunna lägga mig i ett bad i mitt vita badrum med skylight:-). Semestern gör gott på många vis, det är nyttigt att sakna det man normalt sett har också. Det är lätt att bli blind och inte se det vackra som finns i en monoton vardag, därför är det bra att ta lite avstånd och se det från håll. Jag är som en gammal papegoja (oj, fick visst in en liten fördom där) och upprepar mig. Jag älskar min familj och mitt liv!

0 kommentarer på Fler aspekter av semestern:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av