LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Farligt med köttfritt?

Upprörda röster hörs och vilda ord som rör inte mitt kött! Jag vill bestämma själv! När det kommer till frågan om en köttfri dag i veckan i skolan. Vad är det som är så brännhett skrämmande? Vad är man rädd  för? Jag själv tycker inte det vore skadligt alls. Likväl som att man har en soppdag och en fiskdag i många skolor så kan jag liksom inte se problemet. Jag vill att mina och andras barn ska få allsidig, varierad och näringsriktig mat. Ordet Jehovasvarning kom upp när jag yttrade att jag tycker det är en god idé med en köttfri dag. Så, jag är inte fundamentalist eller fanatiker. Jag är vegetarian, men inte vegan. Jag umgås med både köttätare och vegetarianer och har själv valt min situation. Kan ni andra förklara för mig vad som är så allvarligt? Om barnen får vegetariskt i skolan en dag i veckan och kan äta kött till frukost och middag samma dag hemma, var i ligger faran? Är ni inte nöjda och glada om barnen äter grönsaker? Är det någonting som kan skada? På något enda vis? Jag vill absolut inte pracka på min åsikt på någon, alla har rätt till sin egen. Jag vill bara förstå varför det är så upprörande att tycka att köttfritt är ok en dag i veckan?


0 kommentarer på Farligt med köttfritt?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av