LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Dag 5

Idag är lillan fem dagar och det känns som en hel evighet sedan jag snittades. Jag upplever att jag är energisk och som om kroppen varit i dvala och riktigt längtat efter att få komma igång igen. 
Idag blev det dags för den första lite längre och medvetna promenaden. Tidigare har jag varit och handlat och hämtat/lämnat på dagis och så vidare, men idag så var jag och hälsade på en snabbis på jobbet och tog en promenad hem. Fantastiskt skönt! Det tar ungefär 30 minuter och det kändes alldeles lagom för mig idag. Det känns helt ok i snittet och jag är inte helt körd i botten.
Att promenera är en enkel och effektiv metod att väcka kroppens alla lemmar och så länge man känner efter hur man känner sig efter förlossning och graviditet så går det bra.
Min graviditet förlöpte utan smärtor i bäcken och rygg och det underlättar naturligtvis. Det är också stor skillnad i hur ont man har efter ett snitt. Om förlossningen har varit vaginal så är det naturligtvis också skillnad på om man har behövt sys eller inte. Med andra ord så krävs det att du lyssnar på kroppens egna signaler så du inte går ut för hårt. 
Nu ska jag äta lite lunch och ta det lite lugnt framför tv:n och innan jag somnar ikväll ska jag känna in min mage och arbeta med att hitta bålmuskulaturen igen:-), varje kväll och ofta på dagtid för att optimera återhämtningen.
Ha en fantastisk dag i solen!


0 kommentarer på Dag 5 :

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av