LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Slappardag i parken

Så idag är inte någon riktig träningsdag. Vi hade gäster och de andra två små hemma, så träningen fick bli att jaga rackarungarna i parken och knipa lite så där som man ska.
Känner mig dock nöjd, har inte särskilt bråttom alls. Det är ju trots allt bara sex dagar sedan jag genomgick en rätt så omfattande operation:-)
Jag är ju inte den som väger mig generellt och jag tycker väl inte att vikten i sig är särskilt intressant, men jag vägde mig för skojs skull och såg att jag ligger fem kg ifrån min startvikt. Inte illa för någon som äter en hel massa onödigt fikabröd just nu. Det får man liksom på köpet när många vill hälsa på så här i början. Å andra sidan så förbrukar amningen en hel massa energi så det går kanske på ett ut:-)
I morgon tänkte jag prova mig på lite trx. Med bara lätt belastning naturligtvis, det är det som är så skönt med trx, att jag kan välja hur tungt det blir själv. Tänker mig att jag i första hand går lös på rodd och eventuellt någon annan övning där ryggen är vänd nedåt. Att ge sig på pushups eller flyes i nuläget vore rent idiotiskt då det är mycket svårare för mig att ha kontroll på bålen i de övningarna. Jag eftersträvar ju inte direkt att råka riva upp såret så här direkt...
Ha det fantasiskt så hörs vi i morgon!1 kommentar på Slappardag i parken:

Kommentarer RSS
Helen Nordström on den 12 september 2012 20:07
Japp, övningar vänd mot TRX-banden såsom rodd och med liten lutning går utmärkt för Anna som kan tekniken och är van sen innan. Däremot inte tvärtom, tex brösflye.... Det kan man lätt förstå om man tränar TRX när man har träningsvärk i magen. Magen är nämligen med jättemycket och stabiliserar när man står framåtlutad! Jag skulle dock rekommendera att ta hjälp av en sjukgymnast eller duktig tränare om man inte är träningsvan sen innan eller känner sig lite osäker.
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av