LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

3 cm från mål!

Jag vet, fåfänga är inte nödvändigt, men attans vad kul det är när favoritbyxorna bara är tre cm ifrån att kunna stängas;-). Efter att ha sett ut som Barbamamma de sista sex månaderna är det kul att veta att jag snart kommer i annat än mina älskade joggingbyxor. (som i ärlighetens namn börjar bli lite trista nu).
Det har av fullt förståeliga skäl blivit en massa fikabröd under de här dagarna. Inte nog med att gäster kommer och vill hälsa på utan vi har också firat en liten tvååring här hemma vilket inte gjorde saken bättre. Tack och lov för amningen som faktiskt slukar en hel massa energi:-)
Den kommande tiden ska det bli starkt reducerat med onyttigheter dock. Inte för att tänka på vikten, men jag mår faktiskt inte något vidare när jag har fått en överdos av sånt. Jag vill i stället ösa på med god och bra mat som får mig att må bra. Tänker som så att om jag mår bra så mår lillan bra som faktiskt får i sig det som jag petar i mig. Kan vara tänkvärt.


2 kommentarer på 3 cm från mål!:

Kommentarer RSS
Camilla on den 17 september 2012 15:56
Wow, det är ju helt sjukt vad snabbt det gick! Din ämnesomsättning måste ju vara grym :) Grattis :) Kram
Svara på kommentar


Anna on den 19 september 2012 12:11
Jodå, eller så är det springet efter de andra barnen;). Gick ju inte upp så mkt heller. Kram
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av