LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Dag 15, inte bara träning

Det finns många sätt att hålla sig i form. Inte bara fysiskt utan också psykiskt. För mig handlar mycket om träning för mitt välbefinnande, det har ni säkert redan förstått. Men det är också så att när jag tränar så är det min helt egna tid. En tid som jag avsatt för mitt själsliga välmående. Att orka bära mina barn när de vill ha tröst eller uppmärksamhet är också viktigt för att jag ska känna att jag är en så bra mamma som möjligt. 
Sömn är en annan stor faktor som ofta är en bristvara när man har små barn. Nu har jag varit lyckligt lottad, så den här lilla tösen verkar äta och sova i lugn och ro på nätterna. Har du fått ett barn som lider av kolik är det värre. Då kan vilken människa som helst bli lätt galen. Så tveka inte att be din omgivning om hjälp! Det är tvärtemot vad du kanske känner som ett misslyckande, ett steg i rätt riktning för att bli så bra förälder det bara går.
Den sista detaljen som jag känner är viktig är att äta bra. Missa inte lunchen. Håll inte på med dieter. Ät så näringsrikt och varierat som det går och drick massor av mineralvatten. Tänk på att allt du stoppar i dig går ut till barnet om du ammar. Vi har en tendens att fika så fort vi träffar andra föräldrar eller släktingar under föräldraledigheten, försök i stället att äta lunch eller ett vettigt mellanmål så mår du förmodligen bättre själv.
Idag tränade jag precis som sist, men lade till en rodd i maskin. Inte konditionsrodd utan styrkerodd:-) Återigen lätta vikter som gör att musklerna får arbeta utan att jag behöver arbeta för mycket med magen.
Lycka till där ute, oavsett om du är gravid, nyförlöst eller helt enkelt bara tränar!

0 kommentarer på Dag 15, inte bara träning:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av