LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Dag 16, regnig och lugn

Idag blir en lugn och stillsam dag. Jag ser ut genom fönstret och ser att det regnat hela natten och fortsätter idag. Ganska skönt kan jag tycka som inte gillar allt skräp som björkarna placerar på vår balkong och bil:-)
Men björkarna är inte bara av ondo, de är fantastiskt fina och gör ju grundvattnet rent och fint också. Dessutom så fotograferades jag av fina Jannica intill björkar i somras, superfint! Det får mig också att inse att jag faktiskt växte på mig rätt mycket efter det, magen var betydligt större när vi åkte in på SÖS.

Idag har jag lite träningsvärk upptäckte jag till min glädje, då känns det att kroppen lever. Trött i armar, bröst och rygg. Inte i benen men det beror troligen på att jag har så lätt belastning för att inte riskera magen.
Jag tänker på hur fort tiden går. För mindre än tre veckor sedan var jag rund och go med en liten prinsessa i magen och nu är jag på en helt annan plats i livet. Fantastiskt helt enkelt!

Hoppas att ni får njuta av en fin dag med nära och kära!

0 kommentarer på Dag 16, regnig och lugn:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av