LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

1 mån, 23 dagar. Sömnlös...

Jag hade alla intentioner i världen att träna i helgen. Det blev inte riktigt så. På lördagen fick jag fullt upp med städ och gäster. Inte för att det är någonting dåligt,  tiden när barnen inte behövde mig gick åt till annat bara. Natten till söndagen var den giftigaste på länge. Nu kan man ju tro att jag inte får sova för att jag har små barn, men icke. Ett fylleslag likt en 18-årsfest på 80-talet ägde rum hos min snart 50-åriga granne. Ok, inte riktigt kanske. Det var i princip utan musik. Missförstå mig rätt nu, jag tycker det är helt ok att ha fest mellan varven. Det gör mig ingenting att mina grannar dricker vin, pratar och skrattar inpå småtimmarna. Men vad tycker ni om glas som kastas i soporna fyra på morgonen? Att man står och skriker i trappen vid samma tidpunkt och säger hej då i omgångar till vänner? Personligen skulle jag sagt hej då inne i lägenheten och sen varit tyst i trappen. På det så blev det en smällande i ytterdörren utan guds nåde och ett praktgräl därinne sedan som troligen gällde just den smällen...Grälet störde dock mer och längre än själva smällen, men det är ju bara min åsikt.
För att komma till saken så blev jag helt enkelt störd hela natten, de var fortfarande vakna när jag gick upp med mina barn och själv hade jag fått sova någon kvart här och där. Därmed ingen träning. Jag åkte i stället till min fantastiska syster och hennes familj som bjöd på lunch och trevligt sällskap:-) Att jag sen inte var mitt piggaste jag kunde de leva med:-).
Idag däremot är jag lite mer utsövd, även om det fortfarande känns som någon konstig slags bakfylla i kroppen. Så nu har jag tränat och kommer småträna under hela dagen så fort jag kan. Återkommer om vad och hur jag gjort detta fantastiska:-)
Det ska tilläggas att jag faktiskt gillar min granne väldigt mycket, vi kommer bra överens och hon är riktigt skoj på alla möjliga vis annars!
Ha det grymt bra och hoppas ni får sova fantastiskt på nätterna!

2 kommentarer på 1 mån, 23 dagar. Sömnlös...:

Kommentarer RSS
Ann-Sofie on den 29 oktober 2012 09:19
Ja, det där hör liksom livet till. Själv hade jag mina mostrar på besök i fredags, och grannen under spelade hög musik under kvällen, som slutade vid 10tiden. Och jag kom i säng vi midnatt. Men eftersom det var lördag dagen efter räknade jag med att få sova ut. MEN Icke, ca kl 04 kommer 2 taxibilar och stannar utanför, stoj, skratt och högröstade samtal, sen fortsätter de med efterfest till kl 08.00 i lägenheten under mig. Jag övervägde att gå och ringa på dörren, men sen tvekade just för att jag är ensam tjej och de är säkert 6-8 grabbar som är påverkade. Näe, det var inte läge för det. Öronproppar och kudde på huvudet.... näe musiken gick igenom, det var som de var fest i mitt kök. Vid kl 6 gick jag upp och rensa kläder i garderoben, och diska, innan jag drog iväg på pilatespasset med bomull i huvudet. Då sov de gott innanför dörren. Då kanske jag skulle ha ringt på, men eftersom jag hade en tid att passa och grabbarna säkert inte lättväckta därinne, struntade jag idet. Lördagen var precis som jag deltagit på festen själv-bakiskänsla. Nästa gång jag hör hög musik på kvällen innan utgången, ska jag säga till att efterfest hör inte till, om man bor i lägenhet. :(
Svara på kommentar
 
Anna on den 30 oktober 2012 09:07
Ja, det är väl så men inte desto mindre störande ändå! Kram

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av