LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Undrar hur det slutar?

Min träning har inte blivit som jag tänkt mig har ni säkert förstått. Men vikten är tillbaka på där den var innan graviditeten. Tyvärr betyder inte det att kläderna sitter som de ska igen, kroppen har en lite annorlunda form och då muskulaturen är eftersatt är jag inte som förr.  Kroppen har en fantastisk återhämtningsförmåga, med träning och rätt kost kan man uppnå alla upptänkliga resultat. Jag trivs som jag är nu, men det blir dyrt att införskaffa en helt ny garderob och därför kommer jag att försöka hitta formen som häller ner mig i brallorna igen:-). Ska bli intressant att se vad som krävs och hur min kropp kommer kännas och se ut när jag är på topp igen. Jag väntar nyfiket!


0 kommentarer på Undrar hur det slutar?:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av