LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Äntligen så gjorde jag det!

Äntligen! Idag kunde jag!
Jag har saknat min yoga så ofantligt mycket. Jag känner i hela kroppen hur den blir bräcklig, hur sinnet blir trögt och stressnivåerna ökar när jag inte har den som en del av mitt liv. Så idag kunde jag äntligen, äntligen, äntligen få till det!
Jag gjorde 5Surya Namaskara A(solhälsning A), 2 Surya Namaskara B med Virabhadrasana 1och 2 (krigare 1 och 2), Trikonasana (triangel), Parsvottanasana (sidoböjning) och Parvritta Trikonasana (omvänd triangel).
Jag fick efter ett par vändor göra solhälsningarna utan Chaturanga Tandasana (nedåtgående hund) och Urdhva Mukha Svanasana (uppåtgående hund)på grund av påfrestningarna på kejsarsnittsärret.  Däremot kändes Utkanasana (glödposition) jättebra.
Jag avslutade med Janu Sirasana (sittande huvud mot knä) och Parvritta Janu Sirasana (huvud mot knä med vridning).
Det gjorde under för min kropp! Jag kommer nu att fortsätta yoga en liten stund varje dag. Bit för bit ska jag lägga på asanas som fungerar. Just nu är bakåtböjningar inte riktigt det som passar min kropp. Det stramar i ärret som jag nämnde och dessutom så känner jag att magmuskulaturen är lite förkortad. Troligtvis pga att jag inte gått helt upprätt i början efter snittet och inte heller när jag bär min lilla tjej på dagarna.
Utöver det här så provade jag mig på förberedande mage (pilates) igår och det fungerade utmärkt. Pilates ligger alltså hett till för att utövas i alla fall några dagar i veckan. När vi ses så kanske jag är på topp igen!

0 kommentarer på Äntligen så gjorde jag det!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av