LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

1 månad, 17 dagar

Jag har nu blivit förkyld liksom tusentals andra människor därute. Det är bara att rycka på axlarna och låta det gå över. Att tillåta sig själv att inte stressa upp över det är min bästa gåva till mig själv.
Men innan jag blev dålig så har jag nu lyckats med att göra armhävningar från knä och i TRX. Sneda och raka crunches fungerade också, liksom att fullfölja solhälsningar lite fler gånger. Jag måste nu sakteliga träna upp magen lite mer genom att ligga på rygg med benen lyfta i 90 grader och därefter sänka en fot i taget mot golvet med bibehållen vinkel. Detta för att klara hålla emot vid ärret utan att det smärtar. Jag känner själv att den biten måste jag ta det lite lugnt med. När förkylningen har släppt så ska jag återuppta mina promenader. Jag tror att  jag ska ge mig på korta små löpsträckor också när barnen lagt sig på kvällarna. Det räcker med 10 minuter i början i lätt jogg för att se vad kroppen klarar och successivt öka tid och längd. Mitt mål är att till våren ta 2-3 turer i veckan, för att få egen tid och för att få kroppen att må bra. Med dessa ord önskar jag er alla en helt fantastisk helg!

0 kommentarer på 1 månad, 17 dagar:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av