LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Väder och mat

Vädret idag har inte gjort mycket nytta för mig. När jag skulle iväg i morse tänkte jag att jag skulle vara duktig och ta en skön promenad, jag har inte någonting emot vädret utan såg faktiskt fram emot det. En 1-meters ilsk liten dam proklamerade dock att hon ville ta tunnelbanan. Det var inte värt att ta en diskussion så jag gick med på det. Tänker faktiskt ta den promenaden nu i stället. Utan henne. :-) Då har vi båda fått som vi vill.
Har passat på att förbereda middagen som jag ska få ihop med fetaost, grönkål, morötter, potatis och grädde. Vad skulle du hitta på med de ingredienserna? Jag tänkte freestyla och dela med mig av resultatet om det blev ätbart. Vi ses!

World aids day-galan den 3 december på Kolingsborg
<iframe src="http://app.yumme.se/widget/50657d96ad712baf42000006?iframe=true" border="0" frameborder="0" width="600" height="700"></iframe>0 kommentarer på Väder och mat:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av