LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Pilates

Idag är det onsdag och snart dags för en pilates på Bliss. De fina lokalerna och de härliga deltagarna gör att jag varje vecka går därifrån med ett leende. 
Det är en fortsättningsgrupp så deltagarna kan pilates redan, men grunderna måste man alltid nöta in om och om igen. Blir man inte påmind så glömmer man  bort vad man ska tänka på.
Jag själv tyckte att jag hade ganska bra koll på det där med pilates, kände mig stark och oslagbar mellan varven. Det var tills jag gick min fortsättningsutbildning det. Efter den så var det bara att krypa till korset och inse att jag hade gjort en hel massa fel. Inte helt galet, men tillräckligt för att inte vara helt rätt! Det var nästan som en uppenbarelse att helt plötsligt förstå  hur jag skulla göra och var det skulle kännas. Att jag sedan inte orkade göra övningarna fullt ut är en annan sak, men jag gjorde dem rätt äntligen!
Med det vill jag bara ha sagt att man aldrig är fullärd. Varenda deltagare lär mig som instruktör någonting nytt, både om mig själv och andra. Är det någonting jag ångrat här i livet så är det att jag inte började med pilates tidigare, så har du inte gjort det är det nog dags snart!

0 kommentarer på Pilates:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av