LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Ny tröja och myslunch!

Efter ett galet sista halvår så har jag äntligen, äntligen, äntligen fått till en date med en kär vän. Det finns en del människor som är vackra från insidan och ut och som man fastnar för redan första gången man ses. Clara är en sådan person. Jag kan genuint säga att jag verkligen tycker hon är fantastisk!
Hur som helst så mötte jag upp henne på deras klubb på Bergsunds strand eftersom jag inte hade sett hur det blivit i deras nya lokaler. Det såg riktigt bra ut och jag kan nog säga med säkerhet att de som tränar där uppskattar lokalen. Den var välplanerad och rymlig, i alla fall om du frågar vad jag tycker:-)
Så, är du intresserad av Thai boxning kan jag varmt tipsa om Onechai Muay Thai på söder:-)
Väl mött!
0 kommentarer på Ny tröja och myslunch!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av