LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Lyxshopping, behovsshopping och Afraz art & design

Jag är inte så särskilt materialistisk om jag ska säga det själv. Jag har några laster där jag ibland faller till föga när det gäller inköp men oftast blir det behovsshopping av till exempel underkläder och strumpor. De gånger jag köper kläder är det 99 % chans att det har med träning att göra och behövs i arbetet. Allt annat eftersöks först och främst på second hand då jag i ärlighetens namn är lite för snål för att handla nytt till mig själv.
Men, när andan faller på och jag väl handlar någonting så vill jag gärna ha fina och bra saker som håller ett tag. Saker som jag trivs i och som får mig att känna mig bekväm och tillfreds. Det är toppen med kläder som fungerar både till träning och till vardags. De här egenskaperna finns inte överallt, men en som har förstått det här är Linda Thisell som är designern bakom Afraz art & design. Hon skapar både kläder, väskor och smycken som är helt fantastiska! De sitter skönt och fungerar grymt när jag jobbar men också när jag hänger i parken med mina barn. 
Av den här enkla anledningen så har jag en pågående tävling på facebook, reglerna är enkla och vinsterna väl värda den pyttelilla ansträngningen:-)

2. Dela tävlingen så att andra kan delta (finns under ovanstående länk)
3. När du vunnit tar du foto på dig med smycket i fråga så alla andra vet att det inte varit en blufftävling:-)Så, nu vet du vad du ska göra! Kolla gärna Afraz sida på facebook också!

0 kommentarer på Lyxshopping, behovsshopping och Afraz art & design:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av