LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Musik skapar yogan

Ny musik skapar ny yoga. Att välja musik till mina klasser är alltid lika roligt. När jag hittar ny fantastisk sådan så måste jag bara ha dem på mitt pass. Jag blir alltid lika fascinerad över hur valet av övningar förändras beroende på musiken. Jag arbetar mycket efter känsla på yoga och musik spelar på olika strängar hos mig. Idag så var det premiär för Donna De Lory på passet. En helt underbar skiva som heter Sanctuary satte ton på klassen. Det blev magiskt! Det blev utmanande och kärleksfullt på samma gång.
Som spännande inslag av utmaning blev det idag en förberedande position för att kunna gå över i Eka Pada Bakasana II eller fire crow som den också heter. Att ge sig på svåra asanas under en öppen klass med varierad grupp yoginis/yogis är alltid en utmaning. Det måste finnas tillit och vara tillåtande så att alla kan prova och våga stanna på sin nivå. Den här söndagsgruppen var brilliant! All kärlek och all respekt till de som deltog! Namaste <3<3<3

0 kommentarer på Musik skapar yogan:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av