LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Inspiration i överflöd!

Inspiration och träningsglädje har färgat dagen. Egen träning i form av löpträning och pt-träning med  fantastiska kunder som konstant vill lära sig mer och som inte bara ber om utan också tar in information som jag levererar. Det är så fantastiskt spännande att få vara en del av den utveckling som stärker och förbättrar! 
Hemmavid är det yoga som inspirerar och utmanar. Jag har haft nackspärr i två veckor snart och därför får jag utmana mig med annat än jag kanske valt från början, men jag tänker att allt har en mening och utsätter i stället min man för prövningar. Han är grym och samarbetsvillig!

Urdhva-Kukkutasana (prep) togs som en intressant utmaning och såg ut så här på första försöket. Imponerad!
Själv fick jag ge mig på för mig enklare asanas såsom Urdhva-Mukha-Paschimatanasana II. Naturligtvis långt ifrån perfektion, men den ger fantastisk effekt på min rygg och mina ben just nu.

Denna resa har bara börjat och min inspiration att öka på yogan har växt sedan kroppen börjat svara på rörelserna efter graviditeterna. Nu är tiden inne att hitta min kropp igen och hitta in i de styrkor den besitter. Är ni med mig?

0 kommentarer på Inspiration i överflöd!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av