LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

2013 blir pannbenets år!

Jag har redan berättat att jag har en yogautmaning under 2013. Armbalanser är min svaghet och jag vill verkligen utveckla mig på det området. När jag nu så smått har börjat göra det så har jag sett ett ökat behov även av rörlighet i framförallt ryggen, men också kring mina ben och höfter. Jag är av naturen rörlig i skelettet men det betyder inte per automatik att jag är rörlig i muskulaturen, det måste jag underhålla och förbättra.
Jag har dock än mer saker på min agenda. Löpträning är en av de områden jag också gärna hittar ursäkter för att slippa. Jag har genom åren haft svårt att hitta motivationen och glädjen i det. Därför har jag naturligtvis det som målsättning också. Pannben. Det är någonting som jag måste förlita mig på. Viljan och lusten att inte ge vika för latmasken i mig. Nu ska jag alltså springa regelbundet och öka sträckan och därefter hitta mitt njutningstempo. För det viktigaste för mig är att hitta njutningen i det, inte att springa fort eller långt. Jag är en person som behöver en morot, ett mål, därför så bokade jag idag in plats på Tjurruset i Oktober. Såklart! Varför ska man göra det lätt för sig:-). Jag såg också till att få med mig min syster, hon och jag hinner sällan göra någonting tillsammans, så det här är ett perfekt tillfälle att hitta orsaker att dejta.
Allt det här betyder att jag känner mig rätt nöjd med mig själv, därför så har jag unnat mig lite nya kläder. Såklart träningskläder:-). MXDC har fantastiskt fina saker så det blev en tröja att springa och gymma i och ett par haremsbyxor att skaka rumpa i på afron och sträcka ut i på yogaklasserna.
Så är ni med mig 2013? Vad har du för målsättningar och har du pannbenet med dig?
Nu kör vi va?

0 kommentarer på 2013 blir pannbenets år!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av