LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Den inre latmasken som inte vann.

Idag var det verkligen viljan som segrade över kroppen. Att se snöflingor börja singla ner när jag bestämt mig för att ge mig ut och springa var inte uppmuntrande på något vis alls. Envis som jag är stack jag då iväg innan frukost för att inte tappa lusten helt:-)
Stor klapp på min egna axel! Jättenöjd med mig själv!
Vi bor i ett område som är härligt att springa i, det är ju en klar fördel. Normalt sett så möter jag ett flertal andra entusiaster när jag är ute, men inte idag. Kanske var det snön, att klockan var så tidig eller att det är söndag. Vad vet jag, tyst och stilla var det överallt. Det blev en helt fantastisk upplevelse i alla fall. Jag är fantastiskt glad att jag övervann min inre latmask.
Fötter uppe och kaffe i hand. Tackar och bugar!

0 kommentarer på Den inre latmasken som inte vann.:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av