LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Pigg och alert i vårsolen mellan trädstammar

Idag kändes löpsteget lätt. Så fantastisk mycket enklare det blir att springa i skogsområde jämfört med asfalt. Det visar på hur mycket det mentala välmåendet spelar in när det gäller att fortsätta kämpa för sina mål. 
Det var också första gången för 2013 som mina Vibram Fivefingers fick luftas. De har legat i vila sedan 2011 eftersom jag var gravid större delen av 2012:-).
Varje steg kändes naturligt, bitvis jobbigt såklart, med en skön nedsättning av foten. Jag var ute i 52 minuter och sprang drygt 7 km. Ett långsamt och behagligt tempo. Det som kändes när jag närmade mig hemmet igen var att höftböjarna och vaderna började kännas riktigt stela. Det ignorerade jag genom att njuta av sol, vind, blommor och fågelkvitter och genom att ha en lång och plågsam stretch när jag kom hem så släppte också den känslan helt.
Jag vet att det här kommer att kännas i morgon!Sol och värme i Älvsjöskogen, me like!Mina fina, älskade Vibram´s


0 kommentarer på Pigg och alert i vårsolen mellan trädstammar:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av