LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Gilla dig själv och njut!

Nu när solen har tittat fram så har jag haft fullt upp med vårstäd liksom många andra ute i landet. Det är balkonger som skuras, lägenheter som helsaneras och trädgårdar som räfsas. Löv eldas och grillar tänds så att det känns som om hela Sverige vaknar. Jag älskar det!
Löpningen har legat lite nere sista veckan på grund av det. Jag har verkligen haft mycket att göra så jag har bara bänkat rumpan i soffan på kvällen i stället. Med det i bakhuvudet när jag vaknade vid 4 i morse så fattade jag beslutet att springa en kortis innan frukost. Bara för att känna in hur kroppen var liksom. Det var inte min bästa dag, inte ens min näst bästa dag, men jag var ute och jag älskar mig själv för det:-)
Det här med att tycka om sig själv förresten. Jag har tänkt på det här med skönhetsoperationer som har ökat drastiskt. Framförallt byst och läppar tror jag, det är i alla fall dem jag i första hand tänker på. Varför gör så många de ingreppen? Om det handlar om att man inte tycker att man duger som man är eller har alllmänt låg självkänsla så lär det tyvärr inte förändras efter operationen. Att tycka om sig själv är någonting ett par bröst inte kan lösa dessvärre. Om man gör det med god självkänsla och för att man tycker att det är snyggt så har jag inga som helst problem med dessa ingrepp. Det är när det är ett försök att bli uppskattad av andra, sedd och hörd av omgivningen, älskad av alla, som jag tycker att det är ett bekymmer.
Sedan finns det ju en uppsjö kirurgiska ingrepp som har medicinska skäl och där finns det ju inte någonting annat att säga än att jag är glad att möjligheterna finns!
Så för att knyta ihop säcken:
-Älska dig själv för den du är och det du gör.
-Ge dig själv en klapp på axeln när du gjort någonting extra bra.
-Strunta i jante, berätta när du är stolt över dig själv!
-Tro inte att andra människor har det bättre än du, alla har sin beskärda del!
-Hitta någonting positivt med varje dag!
-Gör någonting som du har förutsättningar för, det ökar chanserna att lyckas.
Ha en helt fantastisk söndag alla underbara och unika människor där ute!
Kärlek och respekt <3<3<3 

0 kommentarer på Gilla dig själv och njut!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av