LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

Styrka, rörlighet och kondition. I just den ordningen.

Tid på gymmet och tid för löpträning, det är någonting som jag definitivt slarvat med de sista veckorna. Andan gick liksom ur mig lite när peroneus började stöka under foten, det kändes som ett sorgligt bakslag. Så idag fick jag nog och ledsnade på mitt lata jag! Gymträning och en kortare löptur där jag fick chansen att öva på min framfotalöpning blev perfekt omstart. Solen sken och det hettade fint i ansiktet när jag kom hem:-)

I gymmet fick rygg, bröst, biceps, triceps och axlar en ordentlig genomkörare. Skönt!!

Jag gillar att sträcka ut mina muskler men inte ens det har blivit av. Tack och lov så har inte rörligheten i benpaketet blivit påverkat nämnvärt.
Jag körde lite handstående också mot väggen, men attans så svårt att ta bild på det själv så ni får helt enkelt lite på mig.

Efter löpträningen hem så kändes det fint i kroppen. Foten var lite stel så det fick jag sträcka ut och nu väntar balkong i solsken och en kopp kaffe i handen. Aaaahhhh! Det har jag förtjänat!0 kommentarer på Styrka, rörlighet och kondition. I just den ordningen.:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av