LindEducation - För både kropp och själ
Min blogg - Anna Lennartsdotter Lindbom

<3 till alla Zumbainstruktörer!

Efter dagens klasser känns det som ett måste att ge ett erkännande till alla Zumba-instruktörer därute! Aerobic, yoga, pilates och muskel är exempel på klasser som jag har i ryggmärgen. Det går relativt kvickt att planera upplägget och jag behöver inte bekymra mig så mycket om musiken mer än att jag ska gilla den. Däremot när det gäller Zumba så ska man veta att det oftast ligger jättemycket arbete bakom varenda låt. Där bygger du upp en koreografi till varje enskild låt (oftast lite enklare, men ändå), du måste också kunna din musik utan och innan så att du vet varenda liten ton. Om du går på Zumba och har provat flera instruktörer så lämnar du ibland salen med ett lyckorus och klassen har känts som om allt sitter på sin plats. Det beror just på allt det arbete som instruktören har lagt ner och att musiken är väl inlyssnad! Det här är också anledningen till att jag har valt att inte ha fasta klasser i Zumba just nu. Med tre småttingar hemma blir det oerhört svårt att öva in det så bra som jag skulle önska, det skulle inte vara schysst mot er deltagarna och inte så schysst mot mig själv heller förresten. Den koreografi jag har nu är inövad, jag kan musiken och vill inte behöva byta just nu. 
Så stående ovationer till alla er instruktörer som brinner för ert arbete och all den tid ni lägger ner för att ge en så härlig upplevelse som möjligt!

När jag cyklade hem efter både Zumba och yoga så hade det börjat regna vilket resulterade i en mindre torr Anna som kom hem. Frusen och blöt tog jag mig en varm dusch och däckade sen i soffan för att njuta av utsikten med den fantastiska grönska som regnet för med sig.
Aaaaahhhh!

Soffläge intaget i min Onepiece <3
Utsikten <3

0 kommentarer på <3 till alla Zumbainstruktörer!:

Kommentarer RSS

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
RSS Följ Bli fan

Tillhandahålls av FeedBurner


Senaste inläggen

Back on track!
Vilken upplevelse! Frågan är vad jag tar med mig mest därifrån.
Förstör vi mer än vi hjälper?
Äntligen i mål - det bästa jag har gjort!
Ibland är ett namn viktigare än annars

Kategorier

#100dagaryoga
#uppochhoppaijuni
150 pass
3D funktion
Afro
Allmänt
Bloggar om hälsa
Bloggutmaning
Bring it to the park!
Core Awareness
Flex
Flex Sportsclub i Hägersten
Gästbloggare
guldhjärtat
Happenings
Karriär
Kläder och skor
Klokt
Komma i form igen!
Kost och träning
Kosttillskott
Kunden har ordet
Länkkärlek
Lind Education
LindEducation
Löpning
MammaMage
Personlig träning
Pilates
Plattform 9
Procedos
Svenska hälso- och träningsbloggar
Transexualism
Tribal Yoga
TribalYoga
Utbildningar
Utmaningar
Vegetariskt
Vikt, utséende & hälsa
Vinyasa Yoga
Youtube
drivs av